Trimsalon Lisa

Omdat uw dier het waard is.

Even voorstellen.

Mijn naam is Lisa Asseler en ben 29 jaar. 

Ik woon samen met mijn vriend Denny en onze zoon Victor (13-08-2017), en een Chinese naakthond Mei-Ling.Ling moet elke 3 a 4 weken geschoren worden en elke week gewassen, omdat ze deels naakt is heb ze veel verzorging nodig.

Op het moment kan er alleen in de avonden of weekenden een afspraak gemaakt worden i.v.m onze zoon Victor die ik zelf heel graag wil verzorgen.


Met ruim 15 jaar werkervaring van het behandelen van honden en katten is uw dier in goede liefdevolle handen.


 


De geschiedenis van mijn beroeps keuze. 

Mijn moeder begon ruim 30 jaar geleden met het leren van dit super mooie beroep, en is toen het bedrijf gestart Trimsalon Inge in Vijfhuizen. Dit werd een groot succes en door de jaren heen werd het steeds drukker en drukker, ik heb dit allemaal als kind mee mogen maken en zien opgroeien tot een goed bedrijf.

Vanaf mijn 12e jaar begon ik met het helpen van wassen en kammen van de honden en katten en ja zelfs konijnen. Na enkele jaren samen met mijn moeder te hebben gewerkt waren wij van mening dat Trimsalon Inge niet meer van toepassing was, en hebben wij een naamsverandering ondergaan naar Trimsalon Vijfhuizen, wat op de dag van vandaag nog steeds bestaat.

Nu na 15 jaar te hebben samen gewerkt is het tijd om voor mijzelf een bedrijf te gaan starten. Inmiddels ben ik nu een zeer ervaren trimster in het behandelen van vele honden en katten rassen en niet rassen.

Mijn passie en liefde ligt echt in het vak en de dieren, waar wij dan ook voor staan is een diervriendelijke en vakkundige behandeling.

 

Trimsalon lisa